Hogyan keressünk pénzt a YouTube-al!

| Címkék: zene a youtube online to wow hogyan obama how on get keress peace pénzt legyen more nagyobb views a zene raktara a zene raktára prize nézettséged youtubeon növeld | 2011.10.09. 10:45

A YouTube csatornám.

Üdv!

Ki gondolta volna, hogy azzal az oldallal, amit nap mint nap használtunk, pénzt is lehet keresni? Pedig így van, és csak pár kattintás az egész!

Az első dolgod, hogy létrehozz egy youtube fiókot!

Ezt a YouTube oldalán jobb felső sarkában Fiók Létrehozása gombra kattintva tudod megtenni!

Ha kész vagy, tölts fel egy tetszőleges videót, bármilyen lehet, szólhat arról is , ahogy a kutyád eszik :)) Ha beszélsz is közben, akkor azt tedd angolul, ezáltal az angolul tudó emberek is értik a videódat.Ez az egész úgy működik, hogy a csatornádnak, és a YouTube videóidnak el kell érniók egy adott nézettségszámot, és a YouTube felajánlja , hogy vegyél részt a partner programukban! Hogy mit kell tenned, hogy elért ezt az adott nézettségi szintet? Nézd meg a videót, és Olvass tovább!

Gondolkodtató percek.........

| Címkék: stílus gondolkodás vicces kérdések | 2010.03.21. 19:54

Elgondolkoztál már a következő kérdéseken?

  • Miért van az, hogy a pizzafutár hamarabb megérkezik bárhová...mint a mentő?
  • Miért van rokkantparkoló...a koripálya előtt?
  • Miért rendelnek az emberek dupla sajtburgert, nagy krumplival...és hozzá light kólát?
  • Miért nem tudják a nők csukott szájjal...kifesteni a szempillájukat?
  • Miért olyan hosszú...a rövidítés szó?
  • Miért kell a Windows kikapcsolásához...a START gombot használni?
  • Miért tartalmaz a citromlé...mesterséges aromákat?
  • És a mosogatószert miért...valódi citromlével készítik?
  • Miért nincs macskaeledel...egér ízben?
  • Miért van kutyaeledel...javított ízzel?...Ja, és ki mondja meg, hogy mikor elég jó?
  • Eutanéziánál miért használnak...steril injekcióstűt?
  • A repülők fekete doboza törhetetlen anyagból készül...miért nem az egész repülő?
  • Miért nyomja az ember a távirányító gombjait egyre erősebben...ha az elem kezd kimerülni?
  • Miért kell kimosni a törölközőket...hiszen már megfürödtünk, é csak a vizet itatjuk fel vele?
  • Miért van sisak...a kamikaze pilótákon?
  • Miért örülnek a betűlevesnek azok...akik nem is tudnak olvasni?
  • Ha a szótárban egy szó rosszul szerepel...honnan lehet azt tudni?
  • Miért nem csapta le...Noé azt a két hülye szúnyogot?
  • Ha veszek egy új bumerángot...hogyan dobom el a régit?
  • Miért van zár...az éjjel-nappal nyitvatartó építményeken?

Lil Wayne bilincsben

| | 2010.03.21. 15:12

Lil Wayne eddig mindíg megúszta,mindenféle egészségügyi dologgal próbálta elnapolni az ügyét,de most már nem volt ,nem tudott semmi mentséget kitalálni,ezért 1 évre lecsukták,amiből valószínüleg 8 hónapot fog leülni.  A New York-i Rikers Island börtönkomplexumban fogják tartani,elkülönítve a többi fegyenctől.Az nyilatkozta,hogy a rács mögött is fog számokat írni. Kitartás Lil Wayne!

 

Re-Beat,avagy nyuszi ül a fűben!

| | 2010.01.11. 16:49

Egy említésre méltó 2 fős zenekar,akik egész jó rappet tolnak,érdemes lecsekkolni őket!

insantivus.hotband.hu

Kattanj rá!

Megérkezett a Sony Ericsson xperia x10

| Címkék: sony ericsson xperia x10 | 2010.01.02. 19:33

Elérkezett a várva várt nap. A Sony Ericsson végre bemutatta első Android alapú készülékét, az Xperia X10-et, kódnevén Rachaelt. A készülék a nyílt forrású Google Android Donut 1.6-os verzióját futtatja, ami nem egyenlő az Adnroid 2.0-val. A telefon 4 hüvelykes TFT érintőkijelzője 480×854 pixel és 262,144 szín megjelenítésére képes. Kamerája 8,1 megapixeles, autó- és érintésfókuszos. Helyet kapott benne Wi-Fi™, micro USB csatlakozó és a 3,5 mm-es audio jack csatlakozó is.

Az Xperia X10 rengeteg különböző szolgáltatást támogat, többek között ezeket: Sony Ericsson Timescape™, Mediascape, PlayNow™, TrackID™, Android Market™ Client, Gmail™, Google Calendar™, Google Maps™, Google Talk™, YouTube™.

A Sony Ericsson X10 1GB beépített memóriával rendelkezik, de az alapcsomag tartalma még egy 8 GB-os microSD™ kártya is. Az Xperia X10 119 x 63 x 13 mm-es és csak 135 grammot nyom. A telefon processzora egy 1GHz-es Qualcomm Snapdragon™ QSD8250. A készülékben nincs beépített FM rádió.

A mai bejelentéssel a Sony Ericsson nem csak egy felső-kategóriás készüléket mutatott be, hanem egy olyan készülékcsalád kezdete ez, mely a szórakoztatást (felhasználói élményt és kommunikációt) egy új szintre emeli. Ennek a készülékcsaládnak további szülöttei 2010 első felében várhatók még.

Az Xperia X10 2010 első negyedévében kerül a boltok polcaira, két verzióban: X10 és X10a. Utóbbi semmiben nem tér el, csak az amerikai piacra szánják. Két színben lesz megvásárolható: feketében (Sensuous Black) és fehérben (Luster White).

 

 

A hét programja

| Címkék: telefon chat program bluetooth walkie talkie | 2009.12.13. 15:27

Ezúttal a hét programja telefonra szól!

Bluetooth Walkie Takie:

Ezzel a programmal a telefonon Bluetooth segítségével ingyen tudtok beszélgetni(csak 2 telefon között, mint egy Walkie Takie^^).

http://tompe73.mindenkilapja.hu/ ( Az oldalon még sok érdekes program van, de én ezt találtam a legérdekesebbnek).

A Holtak Istene: Anubis

| Címkék: egyiptom anubis | 2009.12.12. 19:44

Anubis a kutyaféle istenekhez tartozik. Pontosan nem lehet megállapítani, hogy az egyiptomiak a sakálra vagy a vad kutyára gondoltak-e, amikor Anubist ábrázolták. Általában ládán fekvő kutyaként jelenik meg, de kutyafejű, embertestű istenként is megjelenítették az Újbirodalomtól. Az egyiptomiak a ládát koporsónak is tekintették. Biztos, hogy Anubis kezdettől fogva a temetői istenek között helyezkedik el. Nem véletlen tehát, hogy a kopt kiállítás tárgyai között is a sírsztéléken szerepel.
Anubis szorosan kapcsolódik Hórushoz mint az atyát kiszolgáló isten. Az atya e körben Osiris, akit fívére Séth meggyilkolt és testét feldarabolta. Míg Hórus bosszút áll atyjáért és helyreállított testét megvédi, Anubis balszamozza őt és így gondoskodik testi épségéről, mint a holtak őre. Ezért Anubis a halotti bíróságon fontos szerepet is kap, azt Hórusszal együtt vezeti. Anubis "a szíveket méri", tudniillik azon emberek szívét, akiknek a halotti bíróság előtt tetteikről számot kellett adniuk. Ez úgy történik, hogy a halott szíve mérlegre kerül, amelyet Anubis ellenőriz, amely mérlegelés alapján kiderül, hogy a halott igaz ember-e vagy nem.
Ha az elhunyt király holtak feletti uralmát kívánták mutatni, Anubis fejét Atum teremtő isten emberi alakjával együtt ábrázolták alakján. Balzsamozóként Anubis így közel áll Osirishoz. Eme isten kíséretében Anubist később erősen hellénizálták. Anubis lélekvezetővé (psychopompos) vált, mint amilyen Hermés volt a görög vallásban. Ő vezeti a holt ember lelkét a halottak birodalmába, amelyhez kulcsa is van. A kulcsot Egyiptomba csak a görögök hozták magukkal.
A hellénizált Egyiptomban jegyezték fel azt a hagyományt, hogy Osiris Séth párjával, Nephthysszel hált, aki az együttlét eredményeként megszülte Anubist. Erőszakos párjától való felelmében kitette a csecsemőt, de Isis, Osiris párja kutyákkal megtalálta és felnevelte; "éppúgy őrzi az isteneket, mint ahogy a kutyák az embereket", írta Plutarchos.

Celeb Mánia, avagy Kiszel Tünde visszatér

| Címkék: celeb kiszel tünde joshi bharat | 2009.12.10. 21:50

No komment csak nézd és hallgasd a Kiszel féle okosságokat^^

 

 

David Guetta rajongóknak szívesen ajánlom

| Címkék: free obama david peace barack guetta speech a zene raktara prize | 2009.12.10. 20:18

David Guetta (Párizs, 1967. november 7,) a világ egyik vezető house DJ-je.

 

Első mixeit 13 évesen készítette, 15 évesen partikat szervezett. 17 éves korában a párizsi ‘Broad’ DJ-jeként kezdte el pályafutását. 1988 és 1990 között a Radio Nova DJ-jeként mixelt house zenét. 2005-ben megjelenő “The World Is Mine” című száma - amely a Simple Minds “Someone Somewhere In Summertime” számának mintájára készült - Európában a dance listák élére ugrott. A DJ, aki már mindent elért, amit csak lehetett. Slágereit betéve tudja minden rádióhallgató, lemezeiből több millió kelt el világszerte, alig akad olyan fesztivál ahol még ne játszott volna, s emellett rengeteg szakmai elismerésben is részesült az évek során. A francia csodagyerek titka, hogy számára nincs különbség popzene és az elektronikus zene kevésbé populáris oldala közt, előszeretettel gyúr össze fülbemászó dallamokat a klubok house zenéjével. Tizenhét évesen áll először a DJ pultba, ráadásul abban a Broad nevű klubban, ahol Laurent Garnier karrierje is indult. Néhány évre rá már az egyik legnépszerűbb DJ a francia fővárosban, olyan öreg rókák mellett játszik mint Roger Sanchez vagy David Morales. "Számomra a DJ-zés lényeg az, hogy megosztom másokkal azt amit szeretek." - mondja egy interjúban. "Ezért lettem DJ. Sok producer nem szeret emberek előtt játszani. Én még a stúdióba is hívok barátokat, hogy táncoljanak." Az igazán nagy áttörést az ibizai Fuck Me I'm Famous klubest elindítása hozza, az angolok számára akkoriban még ismeretlen francia DJ partijait olyan világsztárok látogatják, mint Kate Moss, Penelope Cruz vagy P Diddy. És persze jönnek a giga slágerek, mint a Little More Love, a Love Don't Let Me Go vagy a World Is Mine. Aranylemezek, Grammy-jelölés, az év DJ-je díj a londoni House Music Awards díjkiosztón. A sor innentől kezdve tényleg végtelen. "Van aki számára a popzene egyenlő az istenkáromlással. Én nem ilyen vagyok! Számomra a tánczene mindig is popzene volt." Nem ellenkezhetünk, az idő őt igazolta. És ha ez még mindig nem lenne elég, garanciaként megemlithetjük hogy több a szakmában elismert lemezlovas és készitett neki remixeket, Antoine Clamaran,Bob Sinclar,Fuzzy Hair,Kenneth Thomas,Liam Shachar,Dj Maxwell, vagy éppen az Olasz "Sztár" DJ, Gigi D'Agostino.

Legtöbb szólójának elkészítésében Chris Willis segédkezett.

2005 október 13-án – többek között a The Chemichal Brothers és Carl Cox mellett - részt vett a Creamfields nevű spanyol fesztiválon.

2006 július elsején Amszterdamban koncertezett Tiesto és Ferry Corsten társaságában.

‘Just A Little More Love’ dala a Futball Faktor című filmben is szerepelt.

2007 július 14-én, Párizsból Ibizába való utazása során ő lett az első DJ, aki élőben szerepelt egy kereskedelmi repülőgépen.

2007 november 30-án Nagy-Britanniában, Bournemouth-ban, a 2020ROCKS fesztiválon a francia electro DJ-vel, Sebastien Léger-rel zenélt.

2007-ben a brit DJ Mag megválasztotta a világ 10. legjobb DJ-jének.

2008 július 5-én részt vett a párizsi Stade de France-ban való fesztiválon, ahol 40000 néző előtt lépett fel Tiesto, Carl Cox, Joachim Gartraud és Martin Solveig társaságában.

A világ számos országában zenélt, ezzel is népszerűsítve 2007-es Pop life című albumját. 2008 január 12-én, Mauritiuson a francia rapper, Joey Starr társaságában lépett fel.

 

 

Igaz,vagy átverés?

| Címkék: zene a szellem vagy obama hamis igazi peace activity ajto paranormal mozog speech raktára prize | 2009.12.10. 20:14

Haveromék megnézték a Paranormal Activity nevű filmet,és úgy döntöttek kiteszik a kamerát a nappaliba.Nézzétek meg mitörtént. Szerintem igazi.

A feltöltő dixi12345,azaz én vagyok.

Behülyült automaták

| Címkék: zene a world wow of warcraft automata raktára behülyült ktc2client | 2009.12.09. 22:55

Éppen olvasgattam a blog.hu-s oldalakat,miközben ráakadtam a homar.blog.hu-ra(ami egyébként egy nagyon jó blog),meg is akadt a szemem az egyik poston.

Ezt tegnap lőttem a kispesti Kossuth tér közelében lévő Spar (egykor Plus) áruház oldalára ránőtt bankomat képernyőjén. Amikor az ember pénzt akar felvenni az automatából és ilyen kép fogadja kicsit elgondolkodik azon, hogy akik beállítják ezeket a windózos rendszereket mennyire értenek a munkájukhoz, ha a bankoló kliens programot se engedik át a hálózaton, azt nem is feltételezem, hogy a gép az internetet is láthatja.

Felettébb érdekes

Forrás: homar.blog.hu

Godzilla: Vasárnap az AXN-en FILM AJÁNLÓ

| Címkék: axn port godzilla | 2009.12.09. 22:48

link

Fõcím francia atomrobbantásal a Polinéz szigeteken, gyíkok szaladgálnak, tojást raknak. Mindez zöld csíkos szûrõn kersztül, táguló betûközû feliratokkal, sejtelmes zene. Jól meg van csinálva, de tényleg. Indul a film, japán halászhajó, hidegebb testhõmérsékletû fõhõsünk befigyel végtagilag. A kisebb és melegebb eközben Csernobilban javában kutatja a gilisztákat. Érte jön az amerikai hadsereg, és viszik Panamába, ahol Godzilla éppen átszaladt a szárazföldön, kisebb lábnyomokat hagyva maga után. Még egy jamaicai tankhajó és 3 kisebb amerikai halászhajó esik áldozatul az egyelõre csak lábnyomát és farkát demonstráló szörnynek. Irány New York.

 

 

Aki viszont rulez, az Jean Reno, a pre-5.-elem Luc Besson filmek állandó szereplõje, aki momentán rövid ideig biztosítási ügynöknek álcázott francia titkosügynök. Fanyarul hidegvérû humorával feldobja az egészet, bár a film hosszúságát már õ sem mentheti. Mert hát jön a bonyodalom, néhány száz kis-godzilla születik, melegebb hõsünket kirúgja a hadsereg. Sebaj, szerzõdtetik a franciák és persze megoldják fennálló kisebb problémákat. Anyuci ideges, üldözés, Brooklyn Bridge, elakadás, halál.

 

A forgatókönyvíró nem hagyta ki a humort sem, amelyet ráadásul egybekötöttek az egyik legjobb trükkfelvétellel. Egy öreg, fogatlan manhattani pecás kiül a szakadó esõben a moló végére, bedobja a horgot. Persze tudjuk, hogy mi is fog történni, de a trükk tényleg megér egy említést. Godzilla kiemelkedése a vízbõl a maga fölé emelt víztömeggel igazi csemege.

 

Ezek után gyors pusztítás az utcákon, pár filmbéli perc alatt kiürítik Manhattant. A hadsereg átveszi az irányítást, tûrhetõ alakítást nyújtó atombiológus barátunk tanácsait követve. Sablon: rettenetesen gyenge románc, rettenetesen gyenge nõi fõszereplõvel. Plusz az elmaradhatatlan média-vonal. 

Sztori:gyenge.
Hossz:rettenetes.
Szereplõk:gyengék.
Jean Reno: király.
Special effects: noha van néhány fizikailag abszolút lehetetlen trükk, egyébként teljesen profi.

Bemutatnám a kedvenc zenekaromat

| Címkék: kedvenc snow zenekar nightwish explosion tiger woods a zene raktára sleepwalker seabrook | 2009.12.09. 14:39

Nightwish

Nightwish a kedvenc zenekarom,persze csak a régi énekessel,Tarja Turunennel

 

A Nightwish ötlete 1996 egyik éjjelén született, mikor Tuomas barátaival a tábortűz körül ült. Az első három dalt 1996 októbere és decembere között vették fel, ezeket még akusztikus hangszereken játszották. Ebben az időben a csapatnak három tagja volt: Tuomas, Tarja, és Emppu. Jött az ötlet: legyen dobosuk. így csatlakozott hozzájuk Jukka, az akusztikus gitárt pedig lecserélték elektromos gitárra. Néhány hét gyakorlás után stúdióba vonultak, 1997 áprilisában. Ekkor felvettek hét dalt, amelyek az Angels Fall First album korlátozott kiadásán találhatóak. 1997 májusában a Nightwish aláírt egy szerződést a Spinefarm kiadóval, két lemez felvételére. Augusztusban stúdióba mentek és rögzítettek négy új dalt.

01.jpg
 
Mielőtt az Angels Fall First album megjelent volna, a The Carpenter c. dal bekerült a nyolc legjobb közé a finn hivatalos slágerlistán. Ugyanezen a listán a legjobb 31-be került az Angels Fall First album, amit november elején adtak ki. A Nightwish első fellépése 1997. december 31-én volt, Kitee városában. Ezen a télen a Nightwish csak hét koncertet adott, mert Jukka és Emppu sorkatonai szolgálatát töltötte, Tarját pedig lekötötték tanulmányai. 1998 áprilisában elkezdték az első videoklipp, a The Carpenter forgatását. Ezt május elején bemutatták Jyrki-ben (egy TV műsorban). Tuomas és Tarja interjút is adott ekkor.
A következő nyáron a basszista Sami Vanska csatlakozott a csapathoz. Nyáron az új dalokat gyakorolták, majd stúdióba vonultak augusztus elején. A felvételek október végére készültek el. November 13-án a Nightwish Kitee-ben koncertezett, itt készítették a Sacrament Of Wilderness videoklippjét. Ennek a dalnak a kislemeze november 26-án jelent meg, az új albumot pedig Oceanborn-nak nevezték el. Ez december 7-én jelent meg. Az Oceanborn sikerén mindenki meglepődött. A finn albumok hivatalos listáján az ötödik helyre ért fel, és a Sacrament Of Wilderness hetekig az első volt a kislemez listán. 1999 telén három hónap alatt a Nightwish számtalan koncertet adott országszerte, ezenkívül szerepelt a Lista Chart Show-ban is. Tavasszal az Oceanborn-t kiadták külföldön is. Májusban a zenekar ismét koncertezni indult, két országot bejártak, majdnem az összes rock fesztiválon játszottak. Ebben az időben felvették a Sleeping Sun c. kislemezt. Augusztusban ezt kiadták Németországban, ezen még megtalálhatóak voltak a Walking In The Air, Swanheart és az Angels Fall First c. dalok is. Németországban csak ebből a kislemezből 15.000 példány fogyott el egy hónap alatt. Augusztusban értesültek, hogy az Oceanborn és a Sacrament Of Wilderness aranylemez lett. Ekkoriban 26 koncerten vettek részt Európában a Rage nevű német zenekarral.
02.jpg
2000 elején a banda ismét stúdiómunkába kezdtett, elkezdték harmadik album felvételeit. A munkát kisebb megszakításokkat végezték, mivel közben a finn Eurovíziós Dalfesztiválon is szerepeltek a Sleepwalker c. dallal. A Nightwish már az első körben bejutott a döntőbe, de az elsöprő közönségszavazat ellenére csak a második helyet kapta. Az új albumot, a Wishmaster-t májusban adták ki. A Wishmastour Kitee-ből indult. A show után a Nightwish átvette az Oceanborn-ért, a Sacrament Of Wilderness-ért, a Walking In The Air-ért és a Sleeping Sun-ért járó aranylemezeket. A Wishmaster egyből a finn albumok toplistája első helyére ugrott, és ott is maradt három hétig. Közben ez a lemez is aranylemez lett. A rajongók és a média is egyetértett abban, hogy ez az album legyen a hónap albuma a német Rock Hard magazin 2000 júniusi számában, Bon Jovi és az Iron Maiden ekkor megjelenő lemezei mellett. A Wishmaster a német lista 21., és a francia toplista 66. helyezését érte el. A Wishmaster World Tour, elsőként a nagy fesztiválokon folytatódott Finnországban, majd Dél-Amerikában 2000 júniusában. A három hetes koncert turné Brazíliában, Chilében, Argentínában, Panamában és Mexikóban úgy végződött, hogy a csapat a legpozitívabb tapasztalatai közt tartja számon. Ezt sikeres koncertek követték a Wacken Open Air-en, a Biebop Metal Festival-on és az első európai turnén a Sinergy-vel és az Eternal Tears Of Sorrow-val. Novemberben a Nightwish két koncertet is adott a kanadai Montrealban.A Nightwish következő terve egy teljes koncert DVD és VHS kiadása, továbbá egy limitált példányszámú CD volt, melyet csak Finnországban lehet kapni. A DVD és VHS anyaga végül a 2000. december 29.-én előadott tamperei koncert lett. Az anyag 2001 áprilisában jelent meg Finnországban és 2001 nyarán világszerte. A koncert végén a Nightwish tagjai átvették a Wishmaster-ért járó platina-, és a Deep Silent Complete-ért járó aranylemezt.2001 márciusában a Nightwish tagjai ismét stúdióba vonultak, hogy rögzítsék Gary Moore klasszikus Over The Hills And Far Away c. dalát, két új dallal és az Astral Romance újrafelvételével egyetemben. A végső verzió 2001 júniusában jelent meg. A német (Drakkar) verzió tartalmaz hat koncertfelvételt is.Az Over The Hills And Far Away után következett egy limitált példányszámú kiadvány, mely az első négy korongot tartalmazza, díszcsomagolásban. A CD-ken Tarja arcának részletei láthatók, a belső borító beillik egy kisebb könyvecskének is.     

03.jpg

A Nightwish ismét aláírt egy szerződést a Spinefarm Kiadóval egy albumra vonatkozóan, mely 2002 nyarán jelent meg. Ez az album lett a Century Child, melyen többek közt szerepel Webber The Phantom Of The Opera c. művének feldolgozása is. Ezen az albumon már az új basszerük, Marco Hietala játszik, sőt néhol Tarjával duettezik. A stílus kicsit kiforrottabb, de sokak szerint nem az, amit a Nightwishtől megszoktak. A csapat ekkor visszavonult, mert Tarja operaénekesnőnek tanul, a többiek pedig az új album anyagán dolgoznak.

2003. június 5-én a Nightwish Magyarországra látogatott, a Summer Rocks fesztivál keretében.
Már megvásárolható a Nightwish új koncert DVD-je, End Of Innocence címmel.

04.jpg

A csapat készíti negyedik stúdió albumát, mely a Once címet viseli. Ehhez már készül az első videoklip is, Nemo címmel. Az együttes 2004. május 22-én egy hatalmas show-val egybekötött lemezbemutató koncertet ad a Kitee-i jégcsarnokban. Jegyeket márciustól lehet kapni a Nightwish hivatalos honlapján. A nagy sikerű Kitee-i koncert után hamarosan megjelenik a Nightwish ötödik nagylemeze, a Once. A korongon nagyzenekari kísérettel és kórussal játszanak, a Wish I Had An Angel pedig egy betétdal lesz az Alone in the Dark c. mozifilmben.

Az ötödik album az európai Billboard listán az első helyet szerezte meg. Az albumon Marco sokat énekel, míg Tarja inkább lágy hangon játszik közre, és a legjelentősebb szerep a nagyzenekarnak jut. A Dark Chest Of Wonders, Wish I Had An Angel, Planet Hell nagyszerű dallamait felülmúlja a Ghost Love Score, mely egy kisebbfajta opera. A jó előre beharangozott a Nemo inkább a nagyközönség igényeit elégíti ki – a videoklipjén már látszik a magasabb költségvetés, azonban még mindig nem képes a zenekar megszabadulni a berendezett stúdiójelenetek alkalmazásától.

A zenekar fél éven belül két nagy sikerű koncertet is adott Budapesten. 2005. október 23-án megtartották a Once turné legutolsó és egyben leghatalmasabb, -látványosabb koncertjét a Hartwall Arénában, Finnországban – az anyag rögzítésre került. A koncert után közvetlenül a Nightwish tagjai nyílt levélben szólították fel Tarját a távozásra, különösen személyes, de üzleti okokra is hivatkozva. Legnagyobb problémájuk Tarja férje, és egyben menedzsere jelenléte, és az, hogy szerintük nagyon megváltoztatta a régen oly szeretnivaló lányt. Tarja két nappal a levél megjelenése után szintén nyílt levéllel válaszolt. A kedélyek sokáig nem csillapodtak. Megtudhattuk, hogy egyik fél sem hagyja abba a zenei karriert – a zenekar új énekesnőt kezdett keresni világszerte, Tarja fiútestvére albumán működik közre, és aláírta első szólólemezésről szóló szerződését a Universal Music kiadóval.

Közben a DVD megjelenése elől is elhárultak a jogi akadályok, és június 2-a óta megvásárolható az anyag, amiről nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy profi munka: fantasztikus hangzás és képi világ, effektek és felvételek, és megdöbbentő extra film található rajta. Tuomas több interjúban említette, hogy az összes új dal kész van már, mintegy 15 darab. Szeptemberben vonulnak stúdióba, hogy rögzítsék a zenéket, az új énekesnővel pedig decemberben szeretnének elkezdeni dolgozni, így az új album 2007 közepére várható.

 

 (Forrás:Nightwish.hu)

 

      

Rossz idő

| Címkék: zene a eső snow tiger woods raktára | 2009.12.08. 15:46

Ha esik az eső,és nem tudod mit csinálj,gyere és olvass minket és hallgasd a zenéinket!

NE feledd MI feldobjuk a napodat!

Társoldal

| Címkék: wow társ eclipse brutalizerz | 2009.12.08. 15:42

Hamarosan elkészűl a társoldalunk is:

www.brutalizerz.5mp.eu

Kekszes almás süti karácsonyra, egyszerű és gyorsan elkészíthető

| Címkék: hellókarácsony a zene raktara | 2009.12.07. 18:15

Kekszes almás

Hozzávalók:

1 kg alma

8 dl víz

20 dkg cukor

3 cs. főzni való vaníliás pudingpor

50 dkg háztartási keksz

A tetejére:

3-4 ek. kakaópor

4 ek. porcukor

5 dkg vaj

8-10 ek. víz

Elkészítése:

Az almákat meghámozzuk és nagylyukú reszelőn lereszeljük. Lábasba rakjuk, ráöntünk 5 dl vizet, a cukorral elkeverve kb. 10 perc alatt puhára főzzük. Közben a pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük és kevergetve 2 percig főzzük, ezalatt jól besűrűsödik. Egy tepsi alját kirakunk keksszel és rákenjük a krémet. A tetejére szintén keksz kerül. A kakaót porcukorral és a 8-10 evőkanál vízzel vízgőz fölött felforraljuk. A tűzről levéve az 5 dkg vajat hozzáadjuk, majd ezt a mázat a keksz tetejére kenjük.

 

Wow hullám- patch 3.3.0 Icecrown instance

| Címkék: wow 3.3.0 icecrown | 2009.12.07. 14:49

Még hivatalos  trailer nincs, de már van egy ptr-ről érkezett rajongói videó!

 

Kommentet^^

 

 http://www.fileplay.net/file/7072/wow-3-2-2-to-3-3-0-engb-win-patch

((Minden, ami Wow))

Kalácsony

| Címkék: karacsony hellókarácsony mezeskalacs a zene raktara kalacsony mezkalacs haziko kalacs | 2009.12.06. 20:03

Közeleg a karácsony,mindenhol karácsonyi feeling,a tvben,a boltokban mindenhol,még a konyhánkban is.Arra gondoltam mivel ennyire karácsonyi feeling van,megosztok veletek egy karácsonyi receptet!

Mézeskalács Házikó

A tésztához:
250 g méz
100 g vaj
125 g barnacukor vagy porcukor
5 g őrölt fahéj
5 g őrölt gyömbér
3 g őrölt szegfűszeg
8 g holland kakaópor
500 g liszt
3 g sütőpor
1 db egésztojás
1 csipet só

A fényes mázhoz:
2 db tojásfehérje

A díszítéshez:
2 db tojásfehérje
400-500 g porcukor

Sablon

Programajánló:Virtual DJ v5.0 (magyar) - DJ keverőpult,zene,dj

| Címkék: dj virtual a zene raktara | 2009.12.06. 18:15

Professzionális DJ szoftver, melynek két keverőpultján mixelhetjük és szerkeszthetjük a zenéket. Beépített effektusok, képek és karaoke kezelése, internet broadcast; DVD/CD írás és rippelés, automatikus playlist keverés, DRM és MP3 támogatás, valamint külsőkeverés jellemzi a programot. A magyarítás megtalálható a letöltendő csomagban, ezt másoljuk át a program könyvtárba.
Shareware program (20 nap)

 

Letölthető itt: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=2559&k=14